Friday, January 2, 2009

My class start tomorrow..

Setelah setahun aku men'cuti' kan diri from my part time class, maka esok start la balik class aku..

Kenapa aku cuti ? coz aku beranak la.. beranak dah cuti 1 sem.. then nak bagi Afiq besar sket cuti 1 sem lagi.. ntah bile la aku nak habis..

so esok tinggal la anak2 dengan laki aku.. aku berterima kasih kat laki aku coz sanggup jaga Diha n Afiq bile aku gi class.. pengorbanan tu aku takleh nak express dgn kata2 la..

Aku mula rasa berkobar2 nak pi class esok.. wish me luck ye kengkawan & harap tak malas study.. heheheh