Tuesday, January 6, 2009

Mengimbau kenangan lama..

Just to share with u all..our gamba2 old skol... aku snap semula.. gamba2 muda belia & masa photoshoot wedding kat studio.. bile tgk balik mesti senyum sensorang.. nak tergelak pon ada..


- korang kenal tak mamat yg dukung bb ni? kurus giler kan time ni? hahahah... -

- laki aku mase zaman baru masuk matrik.. heheh.. lengkung sungguh.. -

- mamat paling kiri tu laki aku mase awal2 thn start keje.. mcm budak2 tak cukup umo.. :P -

- ni aku mase 7 thn lps.. beza dari skrg kan? -

- 6 yrs ago.. mase laki aku outstation kat Langkawi.. bujang lagi time tu.. -

- masa kat UTM dl.. ala2 kecik je muka aku time ni? maklum la mkn maggi je.. heheh.. -

- posing kat bilik member aku, Wan Haida.. Ko ingat tak Wan? heheh.. kalau nak tau, bj kurung ni aku still pakai lagi skang pi keje.. -

- kat Dewan Kuliah.. mmg dl kuat posing.. asik la bergamba saje.. Bj ni pon aku still pakai lagi skrg -

- Ni kat bilik aku mase hostel 'U' dl.. mcm muka budak2 form 4 tak? (perasan gilerr..) -

- Shoot gamba wedding kat studio.. kurus kan laki aku? -

- ni jugak sama.. -

- aku suke gamba ni.. :) -

- ya habibi.. ya maulana.. mmg nak gelak habis la tgk gamba ni.. -

- i like this pics.. tak sangka aku ade size utk bj gown ni.. -

- aku rase laki aku pon suke gak gamba ni.. sbb rambut dia ade kaler2 sket.. mcm mat saleh celup.. ahakss... -
Note: Nak mintak maap la kat laki aku.. sebab kutuk gamba2 dia.. tapi takpe.. kutukan membina.. skang dah tak mcm dolu lagi.. ku semangat naik badan dia.. hehehe...

4 comments:

yun said...

diana...tergelak aku sorang2 baca post ko nih..kang mat saleh sebelah ni kata aku sewel plak..tp mmg aku tak leh tahan la..kih kih kih..

psstt..time kasih atas kata2 semangat ko..toche..toche..

Wan Haida said...

Diana, kurus ajak masa dulu berbeza ngan skang...mana tak nyer ko msk sedap2...hehehhe....

Aku ingat laaa....gambar kat bilik aku tuh hehehhe...tapi tak ingat tahun berapa ek masa nie...tahun 1 kot kan.....?

Cantik gambar wedding ko...especially hat pakai gaun tuh....:)

Aiza Azril said...

best giler la tgk gmbr masa korang kawin...sporting je yr hubby nak posing dgn baju macam2 tu....kc paling suka yg gmbr cina tu....classssssss giler!!! :):)

Diana Sulaiman said...

kc - skang ni ntah ade ke tidak kc shoot mcm ni.. byk outdoor je.. hehehe