Monday, March 5, 2012

Anak-anak ku..

kena chicken pox.. secara rasminya hari ni la dua2 kena.. but kak long mild aje.. afiq pon nampak mcm tak teruk (lagi).. tak tau la sok lusa dia naik ke kan? hopefully takde la...

as 4 today till Wednesday yang menjaga anak2 adalah En.Ajaq. Dia terpaksa amik EL sbb nak tolong jaga anak2. aku ade course la.. maybe khamis n jumaat pass baton kat aku pulak yang kena jaga..

some people ni they don't really understand bile kita terpaksa EL jaga anak. dlm keadaan skrg nak mintak tlg mama aku jaga, kat kajang pon my SIL tgh dok dalam pantang. so i have no choice kena cuti n jaga anak2.. ini chicken pox ok! bkn demam biase2 tu.. nak kena rajin la menjaga. kadang2 manusia ni takde hati n perasaan.. belum kena batang hidung sendiri.. dah kena tau la nanti.. bila skrg ni mcm2 la soalan "laaa mcmane boleh kena?". "pasal nursery lagi". "anak ko asik sakit je eh". "macam2 la ko ni".

malas nak cakap lebih2... sendiri mau pikir...











































zombie kampung pisang :P

anak2 aku excited lebih. tak demam sume. tu pasal aktif semacam.
aku mendoakan semoga they all cepat sembuh. Amin...