Friday, February 10, 2012

William's Corner

korang penah gi tak William ni? alahh yang dekat Taman Mayang PJ tuuu..
now ni they all dah bukak new franchise kat Danau Kota..
tau katne Danau Kota? dekat shopping mall baru bukak tu.. ape ke nama dia Festival City Mall.. ntah betul ke idak nama dia..

William ni kan terkenal dengan portion food dia yang maha banyak.. sebeban gitu.. :P in term of price mmg la mahal but portion byk sehh.. korang order 1 bleh makan utk 2.. ok la tu kan...


William at Danau Kota ni more proper that yang kat PJ tu la.. kat PJ tu warung habis.. tepi jalan je kan.. mmg kotor kan? yang ni dekat shoplot.. 2 tingkat korang.. kedai lebih bersih n cantik.. n yang paling penting ada menu book. kat Taman Mayang mane ade menu kan? tulis kat papan hitam tu je.. korang pandai2 la tanye n tengok..

aku ade interview owner ke hape ntah but dia yg jaga kat sini.. dia ckp all foods sume sama.. rasa pon sama but different owner.. maybe adik beradik ke aku pon tak sure la kan.. coz dia ckp tukang masak tu dorang hantar belajar masak kat Taman Mayang tu sampai pandai.. then baru dia masak kat Danau Kota ni..

sape2 tau Columbia Hospital yang baru bukak kat Danau Kota tu, kedai ni masuk kat Columbia tu.. terus je then korang akan nampak shoplot 2 tingkat.. William Corner ni mmg bebetul kat corner... sebesar2 signboard William's Corner kaler merah dia letak..:)

aku leh lupa la plak nak snap gamba kedai tu.. coz hujan kan.. nak cepat bawak anak masuk dalam kedai... ngeeee.. aku bley la as usual snap gambo food.. hahahaha.. tu mmg sempat..

kepada sape2 yang teringin nak cuba, bley la cuba.. now they all ade promo 50% for food... till 12 feb ni rasanya...

we all g anak beranak je.. sorang 1 dengan tamak halobanya pi order.. gasak la makan sampai pening... hahahah.. we all order Triple H Chicken, Nasi Goreng Ketam (Soft Shell Crab), Lamb Shoulder serve with mandy rice.. and Butter Noddles with Ayam Pandan.. drinks soda herbs and ribena longan.. giant punye size.. :P

so moh kita layan gambar plak... :)












3 comments:

Anonymous said...

salam, terjumpa blog ni sbb nak cari tempat utk william danau kota tu. thanks for the info :)

n btw, william kat taman mayang pun dah dalam shoplot dah, bukan tepi jalan lagi. tapi still takda menu la :)

Diana Sulaiman said...

Anon - ye ke dah kat shoplot now? Bgs la camtu.. More proper.. Nampak sgt lama dah tak pi area sana.. Tq anyway..

عبده العمراوى said...



شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالاحساء