Monday, January 30, 2012

Anak Dara ke cooking class...

hai korang.. aku baru terhegeh2 nak hupdate blog ni ha..

saje nak story2 last weekend hantar anak dara gi cooking class.. dekat The Little Khalifah Shop at Ukay Boulevard.. rupanya dah lama dorang buat cooking class ni tapi aku baru terhegeh2 tau..

kat rumah pon aku takde pon ajar dia masak.. tolong2 kat dapur tu ade la.. but bkn ajar pakai2 pisau bagai ni.. but kat cooking class ni ok la.. ajar basic thing pakai pisau.. how tu buang kulit kentang, carrot n mcm2.. camne nak hiris n cincang...

cooking class ni dorang buat every week... every week ade je menu baru they all ajar.. mcm last week, diha buat dim sum.. sedap.. mak dia pon berebut2 la nak rasa.. :P

they oso ade bukak cafe n ade jual nasi arab (yang sedappp) + ade frozen food yang they all jual e.g shepherd pie, lasagna n mcm2..

kalau u all ade yang berminat nak hantar ur kids, boleh la contact they all. tempat limited. 1st come 1st serve...

The Little Khalifah Shop
No. 13 -2A & 2B, Ukay Boulevard
(MRR2), Hulu Kelang,
68000 Ampang,
Selangor Darul Ehsan

Phone : 03- 4161 8484

baru start.. time ni ticer halau mama suh balik.. :P


dengan cooking buddy dia.. seronok la ade frens...


dengan bangga menunjukkan food yang dia dah masak..


ni la rupa sahsiah dim sum yang diha buat... sedap seyyyy :P

if u all hantar ur kids kat class ni, u all boleh lepak kat bawah tu.. dia ade TF.. ade restaurant.. banyak la kedai bes2 u all boleh buat lawatan...

3 comments:

Jue_Da (^_^) said...

ehhh...mcm kenal la ank kamu tu... ad dlm pic kazen sy...ntah2 fwen dia tu ank kazen sy x?? ^__^.... muke same jer... hiiieee

Joy said...

bagus jugak hntr anak dara pg class memasak dari awal...

Diana Sulaiman said...

jue_da - ye ke? sape kazen awak? hehehe maybe kawan kot..

joy - tu la pasalnya.. :)