Friday, March 11, 2011

i loike the service...

ape yang aku nak blog kali ni pasal Barber / hairdresser / tukang gunting rambut...

kepada sesape yang stay kat area Bangi @ Kajang @ kawasan yang sew
aktu dengannyee boleh la datang gunting rambut kat sini.. even aku yang dok Taman Keramat pon datang sini.. (kes2 terpencil mcm aku ni takde la semata2 datang sini.. kan parents aku dok Kajang.. kire dekat la this shop)


kedai ni we all suke bawak Afiq gunting bcoz the owner of this kedai sangat baik.. n very good customer service dia bg especially for kids.. even adik2 aku kadang2 datang kedai ni.. bila kita bawak kids, dia akan bg 1st priority kat kids.. dia pandai tackle bebudak n very fast.. every time nak pujuk budak, dia mesti bg aka reward dengan sticker ke.. toy ke.. mmg bagus sangat.. u all ckp je nk style ape.. dia boleh buat sume... mmg aku sangat berpuas hati lah!!


bila kita cakap pasai kedai gunting mamak, mesti kita terpikir bau minyak rambut dia pakai.. pasang lagu india, rambut bersepah sane sini n tak brape cantik...

but this kedai sangat bersih.. cantik dah ala2 mcm saloon.. wangi.. interior dia cantik.. dia takkan biarkan rambut bersepah.. setiap masa dia make sure orang takkan pijak rambut2 tu.. all the hairdresser dia punye attire very smart n kemas.. owner dia we all panggil Mr. D..

afiq every time gunting sini mesti suke la.. after gunting dia akan letak gel.. letak glitter2 sket kat rambut bg style n budak2 sure suke...

u all boleh la cube pulak nanti..:)


so, inilah hasilnya...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

- nampak kah itu kilat2 atas rambut itu??? -

1 comment:

deeya said...

hensem rambut....