Friday, February 25, 2011

Beijing.. here we come...

aku akan ke Beijing this coming school holiday... tapi pergi berdua laki bini aje.. bley?
bley arrrr.. bagi la chance kami berdua berhoneymoon.. ahaksss...

nape ek taknak bawak kids? again aku rasa trip kali ni mcm tak sesuwai bawak anak2 aku..
schedule yg amat padat... kena ikut la jadual tuuu... takut budak2 akan boring...
again kalau pergi dlm small group, why not.. for sure bawak anak2 punye..

orang kata time we all gi tu weather dia sejuk.. bebudak ofis tu dah kemain berkobar beli baju sejuk.. aku? takde prepare ape2 pon sampai skang ni... rasa2 sweater tu pinjam mama, papa or adik aku punye je.. punye berlambak baju sejuk dorg mase gi UK dl.. perlu ke aku nak pakai Long John nih??? iskkk...

aku pon dah tak tau ape nak taip dah.. sebab tetiba idea padam.. :P

7 comments:

Joy said...

fuh...selamat ber honeymoon ;)

Diana Sulaiman said...

joy - tq2..:)

Aida Salleh said...

diana, u gi trip bank ke ni? tunang my sis yang keje bank rakyat pun nak pi beijing gak mac ni....

Diana Sulaiman said...

aida - ye trip bank.. tunang ur sis tu branch mane eh?

Aida Salleh said...

diana - bangsar...same ke kebetulan je diana?

Diana Sulaiman said...

aida - kebetulan tu.. skrg mostly branch dorg buat family day @ trip to oberse.. sape eh tunang adik u?

Aida Salleh said...

diana - yelah diana. baru teringat u kat hq kan? kebetulan plak venue sama kan? dia dah selamat terbang pagi tadi. nama dia shaiful nazlan.