Monday, December 6, 2010

Happy Birthday to my lovely daughter...



Diha is 6 today....
Tak sangka anak dara ku ini dah pon 6 tahun... next year she will be in standard 1...
Alhamdulillah.. dia membesar dengan tanpa ada masalah.. Amin...
Aku berdoa semoga dia sihat selamanya... Amin..:)


Kalau la after this, Diha baca blog mama ni...

"mama nak Diha tahu.. mama sayang kat Diha.. bila mama marah dan bersuara tinggi tu, bukan bermakna mama tak sayang.. mama nak Diha belajar jadi anak yang hormat orang tua.. jadi seorang Kak Long yang boleh ajar n jaga adik bila besar nanti.. Belajar pandai2 n rajin2... jangan jadi macam mama ni.. dah tua2 baru sebok nak sambung study... Semoga menjadi anak yang solehah nanti ye.."

Happy Birthday to you Sayangku Nur Madiha...
From Mama, Babah & Afiq...

3 comments:

Joy said...

salam..happy birthday diha.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi besday Diha yg sweeet!!!

Aizleen said...

Happy 6th birthday Diha...moga jadi anak yg solehah.