Saturday, May 1, 2010

Bukan nak bangga atau mcm bagus....

tapi mmg bagus... hahahahha....
gila bongkak kan bila bercakap...

bukan ape.. semenjak aku continue study yang dah masuk bertahun2 ni, aku sgt suka n terkujut coz bila result keluar aku akan dapat sekurang2nya B+... (ade la sekali aku dapat C.. itu pon sebab lecturer tu bengong.. hampir 1 class dapat C..) paling kerap dapat A.. :P

result yang membanggakan untuk aku coz mase full time study dl tak penah la aku dapat result cantik cenggini.. slalu cukup2 makan je.. janji lepas...

mungkin rezeki anak2 n family kot... setelah bertungkus lumus every semester yang jenis study last minit ni.. ini lah dia.. Alhamdulillah aku sangat bersyukur...

8 comments:

minona amar navi said...

salam...
mesti sonokk an bile bkak result kua yg cantik je..
besnye feeling 2 :)

artisticklytouch said...

wah..letih ar dekan memuji2 kau kan hehe

Wan Haida said...

bagus my fren...aku bangga dgn ko....

Mimi said...

woohoooo congratz! memang cabaran bila further study dh beranak pinak ni kan! U lagila part time, kene juggle with office work n everything.

eh u study kat mana eh? hrtu dh baca tp mcm dah lupa, ehehe :D

Diana Sulaiman said...

minona - mmg pon.. sangat suke.. :D

Diana Sulaiman said...

art - letih dan tak larat art.. hahaha... aku dekan pon tak penah jupe masalahnya...

Diana Sulaiman said...

wan - tq2...:)

Diana Sulaiman said...

mimi - i study kat space utm.. :)