Sunday, April 4, 2010

seafood marinara gaya Ladyverde...

Mentang2 dapat MC for 5 days.. Makanya sakan pulak aku memasak..
Lepas masak asam pedas, aku teringat nak cuba seafood marinara mcm Ladyverde buat.. Tapi aku buat agak cair sket.. Lebey air la kot kan?

Terima kasih Ladyverde.. Suka sgt..:)
Resepi boleh la amik kat blog tuan punya...

4 comments:

artisticklytouch said...

cair sangatlah...tapi bahan banyak..

Snowwhite Zone said...

yang lagi terliur babe!!!

Diana Sulaiman said...

art - memang pon.. tapi baru belajar, aci la kan? tapi pasni kene kurgkan air...

snowhite - sila cuba buat...:)

lie said...

Terima kasih cik Diana, You punya recepi sedap giler....I baru je siap masak nak buat surprice untuk my wife yg baru nak balik keja. Asyik2 dia je yg masak. Hari ni dia rasa pula masakan I but, ikut recepi you. he2.....