Wednesday, April 7, 2010

Info Diperlukan

kengkawan yang dihormati sekalian,

aku memerlukan info kepada sesiapa yang penah pegi kat sini...




kedai makan yang sesuwai kalau duduk di area Orchard Road...

tolong bg tips boleh...

tq...:)

4 comments:

Ummi Arissariz said...

ala diana..aku baca blog ko baru la aku teringat ko penah ckp nak pi spore n mintak tolong carik hotel ye...mintak maaf sesangat la aku terlupa nak tanya cousin aku..nnt aku tanya dia pasal ni kot2 dia boleh kasi tau ek...

Diana Sulaiman said...

Norul - pasal hotel sume aku dah dapat.. Cume nk dpt info kedai makan area2 hotel je...

Ibu to AqiF n ImraN said...

Hi...kalau nak stay area Orchard kedai makan yg i tahu n famous is RESTORAN AYAM PENYET RIA @ LUCKY PLAZA.....4th Floor kalau x silap i...its HALAL

Hana said...

Nnt aku tanya survey...