Sunday, April 11, 2010

Fesyen baru...

Aku tengok now days orang dah beralih arah dengan style tudung yang lain plak kan?

for me still setia dengan Cik Munaw kita... pegi ofis pon cepat n senang... even kat luar tu dah banyak tudung yang seangkatan dengannya.. bukan aku takmo beli, mostly tudung they all kocik2 sgt... aku pakai Cik Munaw size L... kalau kat luar size L dah tak muat masuk muka...

tapikan, dah lama pon tak gi kedai Cik Munaw ni... takde masa maybe...

ataupon.............


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


aku sket2 sudah beralih arah ke style ini...


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-

hehehehhe... ada la sket2... tapi cara camni utk bukan dipakai di ofis ye... tapi aku rasa macam kelakar la... kalau pakai shawl lembut tu ok la.. tapi bila pakai pashmina tu mula la tak selesa...

aku pakai je style mcmani, tetiba pening n nak termuntah tu datang... teruk kan? tapi cantekkkkk.... sgt suke...

tgk dorang pakai tu cantek je belit2 dia... kena dengan muka ke? or main belasah je... janji vogue? nak kena blaja ni coz boleh la buat kelainan di malam dinner ofis nanti... :P

semalam dah pakai, En. Ajaq senyum je... kalau senyum tu rasenya ok la kat dia.. tapi kalau dia dah senyum ala2 nak gelak tu, lupakan je la niat tu... heheheheh...

6 comments:

mJ said...

saya juga salah seorang peminat fesyen tudung syria cam nih...sedang menambah koleksi...hehehe

Diana Sulaiman said...

MJ - mari kita tambah koleksi...:) i asik tambah je, tapi pakainya tidak...

~Eila @ Along~ said...

good..eila pun dah mula pakai tudung rayhanah... awning takde..ala2 arab..huhuhu

honeylanz said...

tudung syria kan?? has x de lg style gini..belum try test lg ;)

miz_eda said...

napa ye tak sesuai utk bawak pegi opis..any specific reason tak? hehe

Diana Sulaiman said...

eila - mari lah kita sama2 memakainya...

honeylanz - mari kita test has.. bergaya ape salahnya mencuba.. hehehe...

miz_eda - pakai tudung mcm ni melambatkan aku nak membuat keje kat ofis tu.. rase tak comfy.. sau lagi kang bila lepas solat, nak pakai balik dah tak menjadi.. hehehe... kang lambat pulak dalam surau tu... heheheh