Friday, April 23, 2010

Afiq small b'day celebration...

Afiq pulak b'day dia on 16th April which is 2 hari after babah dia...
on 16th tu pulak my mum admitted to APSH... rasanya nak celebration kat luar mcm tak bes...

lgpon on 17th morning tu aku ade exam... so, tak sesuwai nak huha.. kang dah penat2 study skali bile huha2, terus dia hilang...:P

aku dengan last minitnya mencarik cake.. sib baik ade ready made cupcakes kat Wondermilk... itupon my fren Eqin yang sponsor half of it.. ikut aku nak beli 2 @ 3 bijik aje.. just untuk blow2 candle aje... skali Eqin kata, beli je la semua... dia nak sponsor n siap tolong belikan.. Alhamdulillah...


so, we all just celebration kat hospital je dengan atok, nenek, aunty n uncles...
tetapi acara tiup2 lilin tak boleh diadakan coz dalam bilik ade smoke detector...
at 1st, tak letak lilin pon.. tapi Afiq mcm merajuk2 tak nak nyanyi... skali letak je candle tu, terus dia nyanyi... then, bila dah habis nyanyi siap action tiup lilin haaa...

cian betul Afiq.. last year mase dia 1 year pon my mum tak sehat jugak.. this year pon secara kebetulan... Celebration "besar-besaran" akan di adakan jugak... I'Allah... date tu dah ade cume belum cnfm...

present untuk Afiq pon aku tak beli lagi... Isk! ape punya mak la kan? akan dibeli tidak lama lagi... :)

nota kaki : baik kan anak aku.. berbaju melayu n berbaju kurung bagai menyambut hari jadi..:P

3 comments:

honeylanz said...

happy birthday afiq.. be a gud boy ;)

Diana Sulaiman said...

honeylanz - tq antie has... :)

mJ said...

happy bday afiq...mudah2an jadi anak yg soleh dan pintar ye, amin