Monday, February 1, 2010

bersiaran dari R&R Gurun

Now dah kat Gurun..
Tengah menunggu 1 family lg (my uncle) yang akan menjadi ketua rombongan ke bukit kayu hitam nun...
Tiba2 perut sakit ni..
Ni yang mak menci ni kalau berjalan jauh perut lak sakit.. Dapat lak toilet yang kotor..
Kul brape la nak sampai KL ni? Esok keje u olls.. Sib la baju keje dah siap ber'iron'..cuma baju budak2 ni je yg belum berkemas...
Sampai KL nak kene hantar mak pak aku balik Kajang dl then patah balik ke Keramat..

Penat la menunggu.. Paling tak suka berjanji dgn org yang tepatu waktu.. Lmbt sket takpe jgn sampai berejam... Huhuhu...

2 comments:

Snowwhite Zone said...

bersemangat nak sampai BKH.. have a nice trrip ye... shopping byk2 tau..

Diana Sulaiman said...

Tq2... Skang ni sudah pon berada di sempadan... Hehehehe...