Sunday, December 20, 2009

Happy 6th Anniversary to us...

Alhamdulillah...

Usia perkahwinan kami dah pon masuk 6 tahun hari ini...

Dalam 6 tahun tu segala pahit manis kehidupan we all lalui... (cheewaahhh giler jiwang aku.. hehehe)

Syukur ke hadrat Allah S.W.T kerana buat masa ini dikurniakan 2 orang anak yang pada we all penuh dengan cabaran untuk membesarkan they all.. tapi tu semua dugaan Allah nak bagi...

Harapan aku, semoga hubungan kami kekal hingga ke akhir hayat... Amin..:)


Ucapan untuk En. Ajaq :


Sayang, I Luv U so much... minta maaf salah silap n halalkan makan dan minum... muah..muah...



Nota kaki:
tetiba aku mcm jiwang karat... aku geli sebenarnya sebab aku bukan minah jiwang.. hehehe... sila jangan geli geleman dengan ayat2 chenta aku ini yek?? hehehe

untuk tatapan semua... gambar kahwin aku.. mase kat umah En. Ajaq di Melaka... :)


5 comments:

suhainini said...

happy 6th anniv..beza 4 hari saja kita rupanya:)

Diana Sulaiman said...

suhainini - tq dear..:)

Adik Manja said...

happy aniversary diana.

masa pakai sanggul ti tak sakit ker kepala ek..heheheh

Abrahyn said...

happy anniversary! :D

N A N I E said...

Happy Anniversary dear..semoga berkekalan dan bahagia selamanya :)