Saturday, December 26, 2009

Diet????

Aduiiiyaiii....!!!

balik2 je dari Penang tu, berat aku dah naik sampai 5 kilo.. bley????

aku terasa gak coz double chin yang dah memang double ni mcm dah nak jadi triple... :P

aku pon mcm mushkil, sebab aku lately ni asik makan je... mengandung ke hah???!!!

kalau ngandung, siap doktor tu... hehehehe...

ade la orang tu, aku dengar dah mula makan JDM5... betul kah kawan?????
ade tu stok JDM5 dah habis.. dah nak mula beli stok baru...
aku juga yang belum mula...

rase2 perlu ke letak azam untuk tahun 2010 nanti untuk diet????
akan ku pikir2 kan...

9 comments:

me said...

tgh study mmg selera makan bertambah...nak peksa kang baru takde selera :p

:: vErde+hAzizi :: said...

wahhhh...balik penang mesti pekena nasi kandar cendol n laksa power kannnn...if i pon sure i gain weight! hehehhe

Diana Sulaiman said...

abrahyn - masalahnya, kelas baru seminggu bermula, tapi makan mcm dah kelas berminggu2.. hehehe

verde - itu la masalahnya kalau ke penang... penuh dengan aktiviti makan..

Hana said...

Jam 3 ptg perut berdondang sayang ko! Macam puasa ramadhan plak rasanya...

Diana Sulaiman said...

hana - kalu dah camtu, baik lah niat posa sunat skali hana.. :)

The Pinky Berry said...

best kan penang..nanti bleh diet hehe

Snowwhite Zone said...

jom la diet sama2.. tgh diet jgk ni

salam kenai ye.. jom folow n xchange link

Diana Sulaiman said...

TPB - best.. best dengan makanan.. :)

SZ - hmmm... diet ek? tgh usaha ni... tapi tak penah jaya...
salam kenal gak... tq:)

zakiah z said...

salam.. i terjumpa ur blog ni.. agaknya asyik nak makan pasal nak period kot.. memang pms ni macam2, emolah, nak makanlah... btw, i dah pernah ambik JDM5 tu, tahlah, rasanya badan macam berangin.. kalau kuat semangat bolehlah ambik.. baru makan sekali i stop, tak larat dgn anginnya, macam herbalife dah try? nak kena tambah soyalah, proteinlah & shake powdernya lagi, banyak belanja! I heard USANA skrg tgh top! Orang kata kenyang, cubalah! I la ni kat korea so malaslah nak suruh orang pos USANA ni dari KL , mahal belanjanya...