Tuesday, December 22, 2009

3 hari 2 malam di Impiana Casuarina Ipoh

sambung cuti ke Ipoh pulak... check out from Penang, check in ke Ipoh... sori la hupdatenye agak lambat...

this time ikut En. Ajaq yang ade seminar kat sane...
kami 3 beranak hanya dok dalam bilik sajor...
bilik dah macam tongkang pecah... habis dikerjakan dek Afiq.. panjat sane.. panjat sini.. haduii...

En. Ajaq seharian pi Seminar.. sampai la malam baru balik...
lunch order room service aje... dinner pon same..

takde yang menarik sangat la kat Ipoh...

sori ye orang Ipoh.. maybe sebab we all ke sane bukan tujuan untuk bercuti sakan kot... tu yang takleh nak explore Ipoh... tujuan pon cuti tapi dok dalam bilik.. keluar pon, jalan2 area hotel... Casuarina pon takde aktiviti menarik boleh buat... aku bantai lepak dalam bilik, layan vcd n internet la...

next time kalau pergi, maybe nak singgah Lost World of Tambun pulak.. so, moh layan gamba anak2 dalam bilik n disekitar hotel... huhuhu...


3 comments:

~Eila @ Along~ said...

diana..dah ujung2 tahun ni..ramai org jalan2 tdo hotel..hehehe..enjoy kan..dok bilik pun ok per..tak tension..rilek je pala otak...tgk karenah anak2..kekeke

Diana Sulaiman said...

eila - hui... kerenah anak2 mmg seronok tgk.. tapi bile bab2 dia menjerit2 tu yang jadi tension kite..

Anonymous said...

kak, nak tanye skit..
hotel tu okay tak?
saye nak g ipoh minggu depan..
tengah survey2 hotel..huhu
camne lak harge die ek?

thanks..:)