Saturday, November 14, 2009

Nuffnang...

korang ade idea tak nape nuffnang aku takleh nak login ek?

once aku login msg yang keluar:

Invalid Cookie Information!
Warning: Your cookie information may have been accidentally deleted or expired. Please re-login.


aku dah email helpdesk dorang, tapi they all ckp nothing problem.. just login again...
puas dah aku mencuba ni.. tapi masih tak bejaya... :(

aku mula la naik hangin satu badan...

ade yang cerdik pandai boleh bagi tau aku tak????

4 comments:

Abrahyn said...

babe,
im going to privatise my blog. email me beautifulabrahyn@yahoo.com if you still sudi menjadi my reader...thanks :D

CY3.5 said...

aku biasa dapat page tu, kalau aku terjah bookmarked link.. then kena la masuk userid + passwrd dulu, baru lepas..

ke, kau punya browser tak allow cookie?

Diana Sulaiman said...

ntah la ek? camne nak buat.. ajar aku sket... bookmarked linked tu cmne pulak?

:: vErde+hAzizi :: said...

hmmm jawapan nye saye mmg yg kurang cerdik pandai bab2 nie sal saye takleh nak tau ape silap nye...hehehehhe...ape kate u clear kan cookies dlm internet options u tue :)