Thursday, November 19, 2009

Kenapa asyik letak entry makan?????

sebab aku punya suka lah... blog aku kan? hehehehhe...

aku ni sebenarnya bukan la pemakan... tapi aku rajin pi makan? paham tak ek korang?
usually weekdays aku jarang nak makan... especially malam...
so, weekend la masa aku keluar makan bersama2 suami dan anak2... seronok2 rasa food baru...


itu lah, mcmane nak diet ek? aku nak kene carik plan diet dimana weekdays diet, weekend makan.. ada tak???


selain dari tu, bukan la niat nak menunjuk2 tetapi at least boleh bagi some info kat kengkawan yang kekadang tu tak de idea nak pi makan mana bile dgn kengkawan or family...


aku sama mcm bapak aku, suka explore mencarik makanan baru... yang sedap sahaja aku suggest, yang kureng kita tolak tepi... hehehehe...


some people tu, kekadang takde idea nak order ape.. at least la, ape yang aku order membolehkan u all nak order @ cuba pulak...


itulah dia bebelan @ repekan dari aku.. jangan serik baca blog aku eh???

2 comments:

ZakiahAyop said...

ler.. sebab ko suka makan la ko letak post tu.. ok la dena.. kurang2 aku tau apa yg sodap.. ngeeee...

diet.. byk diet ko leh buat kalau setakat nak diet ok weekdays...
sebelum ni aku diet aku diet weekdays je.. sebab waktu keje tak pikir makan sgt.. lepas tu weekends makan la nasi.. tapi sebab dah diet tanpa nasi nih wat ko tak makan nasi byk sgt.. caya la..
and hasilnye mak aku kata mmg aku kurus walaupun aku rasa masih gemuk.. coz perut aku kurang buncit.. hahaaaaa... yg ponting jgn makan nasik on weekdays..

honeylanz said...

hehehe.. me too weekdays diet..wiken enjoy foods dgn family ;)