Tuesday, August 11, 2009

Rezeki.. rezeki...

wahhh... sgt seronok.. tetiba rezeki datang bergolek pulak...
at least dapat dari tak dapat kan??

dapat tak la banyak...
tapi cukup la nak pi makan dim sum dlm 4 org kat Quality Hotel.. hehehe...

6 comments:

Mrs LVoe said...

alhamdulillah.. kitaorg dh selamat mlepak hotel hheh

En Ajaq said...

Kasut i mcm rosak je ni :p

Hana said...

4 orang? ehem ehem..

Wan Haida said...

alhamdulillah rezeki...thihihiii....aku punya repayment dah selamat habis buat shopping...ngeh3x...

miz_eda said...

bestnyer dpt rezeki dari lhdn..aku nih time declare sepatutnya ada cukai terlebih bayar..tup2..dapat surat dari income tax..kena bayar kat derang la plak..

apa lah nasib :(

Diana Sulaiman said...

mrs lvoe - we all mungkin gi lepak hotel gak this week.. hehehe

En. Ajaq - u pakai ke kasut murah2 ni?? :P

hana - 4 org la.. aku, ajaq, diha n afiq.. hehehehhe..

wan haida - ini repayment tak leh nak wat shopping.. sket sgt... ape2 pon tetap rezeki...

miz_eda - aku mslhnye pcb every month company potong lebey dari sepatutnya.. pastu bonus potong byk lagi plak tu.. harus la dapat balik...