Monday, August 24, 2009

Menu hari ni.. Hari ke 3

aku masih berjaya memasak lauk-pauk.. cheeewaahh utk hari ni...

itu pon dah mcm tergugat sbb tetiba pagi tadi makcik yang aku ade cite dlm entry ini call inform dia meniaga puloq.. disebabkan aku berkobar nak masak, aku soh kengkawan ofis pi beli kat dia bg menggantikan aku.. sure dia tertunggu2 akunye.. caya lah.. sok mesti dia tanye aku kat bebudak ofis..

as 4 today, aku dah siap menyediakan...
- ikan jenahak masak asam pedas (melaka style) - aku masak
- goreng kacang buncis - aku masak
- ayam goreng - En. Ajaq beli
- sambal goreng tempe - En. Ajaq beli
- bubur lambuk - ofis En. Ajaq bagi

** sahur pagi tadi En. Ajaq makan nasik n aku mkn steam tofu n cheese sosej bersama Kopi Radix.. (mai sechewen...)

SELAMAT BERBUKA KENGKAWAN...:)

2 comments:

n.i. said...

fuiyoo.. meriahnya menu! hehe

:: vErde+hAzizi :: said...

rajin nye masak...
i nie dari sehari nak g PARAm tak sempat ;(