Saturday, July 11, 2009

bunga gedik..gedik..


aku baca entry ni kat blog eila...

ntah camne mase kat CH aritu ade pulak benda alah ni..
mcm la kat KL takde jual.. kat CH jugak nak dibelinya...

nak jadi cerita, memula tanye Diha nak ke tidak? 4 sure la dia nak.. mane penah dia ckp tanak..
aku ckp la "letak dlm car mama je lah.. kalau letak dlm car babah nanti adik kacau" dia pon angguk... (sebenarnya mama dia yaang tergedik2 nak..:P)

udahnya suh la laki aku letak dlm kete aku.. everyday bila panas especially, tergedik2 la bunga itu...

2 comments:

Mrs LVoe said...

cute yea

~Eila @ Along~ said...

hahaha..tgk bunga tu gedik2 sama2 plak tuan punya kte nak lompat2 ye..heeeeee