Sunday, July 12, 2009

The 3 of us...

as usual, 3 mommy ni pantang berjumpa.. pasti apa lagi rancangannya.. rancangan biasa la.. lunch to gether2..

dalam pada itu membincangkan rancangan2 kami seterusnya.. heheheheh...


we all lunch @ Rebung, Bangsar... makan sampai full nak membuak2... :P

4 comments:

Abrahyn said...

rebung ni kat mana exactly...i pi bangsar tak nmpk pon...huhu

Diana Sulaiman said...

abrahyn - dia kat jalan maarof.. bukan kat main road nak pi bsc tu.. kat jalan belakang... u nampak tak i snap gamba tisu paper tu? ada add dia n phone no. u leh try call dia nanti..:)

Hana said...

ko tak citer plak sebelum tu ko menyoping sakan!

Diana Sulaiman said...

hehehe... kan aku udah cite kat entry b4 tu.. takleh cite lelebey.. kang kantoi.. ahakss...