Tuesday, June 9, 2009

Bosan & Boring...

bosan betul la...

Diha since last weekend aku hantar pi umah parents aku..

Afiq plak cian tul main sensorang... slalu ade kak long, leh main sesame.. leh gaduh sesame gak...
senyap umah ni.. slalu ade gak dengar suara aku bising2 marahkan Diha coz takmo dgr ckp or usik adik dia...

Adik plak every morning bangun, mesti tgk katil kak long.. tapi kosong... (coz every morning bangun, mesti dia merangkak kat katil kak long n kacau2 minah tu...)

aku call Diha siang tadi mak aii sombong gile tak mo cakap.. adala ckp dlm 20 second pastu pass balik phone kat mak aku..

kesimpulannye aku sangat la bosan...

2 comments:

~Eila @ Along~ said...

kalo sesekali depa takdak..sure rase rindu kan kak..takde karenah nak dilayan..hehe

Diana Sulaiman said...

eila - mmg pon.. sunyi betul rasa... huhuhu..