Monday, May 4, 2009

What happen to my skin???? waaaaa...



korang tgk la ape yg telah terjadi ngan skin muka aku ni haa...
rasa mcm nak nangis pulak..
start weekend baru ni... tetiba dia naik merah macam hape je...
aku ni sepanjang 31 thn ni, tak penah la pulak jadi mcm ni..
bukan nak ckp besar, tapi skin aku tak penah la ade problem gini... huhuhu...
bile dah jadi camni, aku punya risau bagai nak gila la..
mula la pi carik facial product yg boleh memperbaiki merah aku tu..
dia tak gatal.. tapi pedih.. takde bintik2 halus pon.. mcm sunburn pulak rase..

adakah sebab aku mkn satu supplement yg jadi begini?
waaaaaa........ aku tension skali.....

4 comments:

Ayu Hussain said...

Hai kak Diana..
Cube akak pi clinic...
Maybe akak kena ruam kot..
Hmm.. Ayu dulu pun penah kena mcm tuh.. Pastu bila Doc bg krim untuk sapu, lama2 dia hilang..
Try la yer..

Mia-Ina said...

masalah kulit kot kak...mia pun now ada mslh berkaitan kulit...pi check doktor dulu...kenal pasti penyakit...

Farah said...

Di, betul kate Ayu Hussain n Mia-Ina.. pegi klinik dulu.. check doctor. Aku penah kene dulu, alahan kepada produk kecantikan yg baru aku try.. take care Di.

Diana Sulaiman said...

terima kasih atas advise ye kengkawan... akan ku coba utk ke pakar kulit nanti...