Monday, April 27, 2009

Kekuatan

Ish!! Bile nak start study ni? exam dah la 30hb ni...
Gile babas betul.. mula pon idak.. ade la baca2 tapi tak masuk la pulak dalam kepala ni..

tension betul aku la...
mula la aku rasa tension nih!!!
Mcmane nak study n terus masuk dalam kepala hotak ni ek?
bgtau sket..

3 comments:

Akma M.Rudy said...

babes u lum strt lg ehh exam...i dah lepas dah seksa...
wish u all the best and gud luck..lekaih study kang jgn lst minute!

Ummi Arissariz said...

tak lama lagi tuh diana..jgn buang masa..ko buat la simple notes lepas baca, ala2 mcm flash card tuh..aku suker buat camtuh...sbb baca as input tak menentukan ko boleh kuarkan apa yg ko baca tuh dlm exam, so bile kite tulis semula/ ringkaskan apa yg kite baca, hopefully kite bole ingat..haaa..kan cikgu dah mula kelas semula..aku lama tak ngajo dah nih...hehehe...

Diana Sulaiman said...

akma n norul... tq yek.. aku akan gunakan ape yg ko ajar ek norul.. hehehhe