Friday, April 17, 2009

Happy 1 Year Birthday Muhammad Afiq









The latest pic aku amik semalam mase pi dinner kat Splendid kat Aeon Jusco AU2..
Ambik dari umah bbsitter semalam, bbsitter ckp dia sgtlah aktif hari ni.. asyik bercakap sensorang dari pagi..

Tapikan, bile Afiq mau jalan? mama dah tak sabo2 nak berkejar2 ni.. hehehhe

4 comments:

Hana said...

lor... afiqnya besday mama afiw bagi makan sudu aje ker? ish! tak patut... tak patutt...

mamaelly said...

happy birthday afiq!!
mmg x sbr kan nak tggu diaorg ni blh jln, tp bila dah pandai nanti...jenuh la diana oiiii...

rosediana said...

Afiq dgn Alif nyer bday on same month! hehehe. Diana, ko da bg Afiq makan apa da setahun nih? da start solid foods ke?

Diana Sulaiman said...

diana, aku bg sume food yg aku makan... disebabkan gigi bwh dia dah patah, benda yg susah dia nak gigit aku jarang bagi..