Friday, April 10, 2009

Afiq...

Afiq pulak tak sehat ni...
dah 3 malam ni panas badan dia.. tapi bile siang dedar je...
aku dah bwk pi specialist.. dah check darah...
doc ckp tekak clear.. takde flame..
tapi ade infection dlm bdn dia...
doc bagi antibiotik... tgk within 3 days tak kebah jugak.. bwk balik either doc tukar antibiotik or terus admit je kat hospital tu...

susah hati betul la aku.. mak aku tak sehat.. anak aku plak..
nampak gayanya besday kene cancel la jawabnye...
tak syiok lansung nak berseronok2 ni...

8 comments:

mamaelly said...

alahaiiiii...
hopefully, both ur mom & son cepat sembuh!!
take care diana...

Hana said...

sempat lagi... by the time besday, afiq dah sihat. mak ko pun mungkin dah kuar kottt

Ummi Arissariz said...

diana,
mak ko operate apa? aku doakan mak ko cepat sembuh ye.. n afiq sekali..dia pon tak sihat ye..

diana, bleh tak tunjuk aku scripting mcm ko buat kat link "i read this" ko tuh, yg tunjuk bila bloggers update blog diorg. tenkieu ek..kalau sudi menunjukkan kat zku...hehehe..

ZakiahAyop said...

doa byk2 diana.. yg penting diorg sihat..

yusmirdah said...

ciann besday boy pulak tak sihat.. semoga cepat sembuh ye, afiq dah jugak mak ko.. ko jgn la susah hati sgt.. rileks.. :)

Diana Sulaiman said...

to all, tq atas keprihatinan u olls.. i'allah...

Puan Gee said...

salam diana
sorry lama tak tinggal komen
so sorry about ur mom... dah sihat ke??
utk Afiq plak... moga cepat kebah demam tu...
dan utk Diana... go go girl...

Diana Sulaiman said...

Puan Gee, alhamdulillah.. my mom dah ok.. cume luka operation tu kene amik masa nak baik... still kat hospital.. biar berehat kat sane..

Afiq plak dah beransur pulih.. Kak long dia plak berjangkit... pening pala mak..