Monday, February 23, 2009

Long Time No See

Setelah 7 @ 8 thn meninggalkan zaman universiti... tetiba aku terjupa kawan lama aku nama dia Nargis.. wah.. dari Degree Sc. Com. telah menjadi mengusaha spa.. kelas gitu... hehehe...

Owner of the spa kat Quality Hotel, KL n one more branches dia kat Wangsa Maju...

Note : Ignore muka ku yg bolat itu yeee... & teringat aku kat minah ni minat giler cite hindustan.. kalau tgk, mesti asik meleleh je air mata... we all yg tgk ni takde perasaan lansung...

3 comments:

miz_eda said...

diana,

terbaca entry ko pepagi nih..wah..kagum ngan si Nargis dah ada spa skrang..

dah baper anak dia skrang? hehe

yusmirdah said...

waahh nargis dah jadi busineswomen.. cayalah! :)

mamaelly said...

apa lg diana, pas ni mesti slalu jenguk spa kan...blh mintak discount nih...hehehe...