Thursday, December 11, 2008

Our Pre Anniversary Lunch Date


Our anniversary semakin dekat.. Dah lama pon we all tak pi lunch date to gether2.. Since aku MC today n dah lama kepingin nak makan Dim Sum, so ajak la laki aku pi Quality Hotel..


MC mmg tak boleh kemana2 ye kengkawan.. kalau pi makan boleh la.. hehehe... kalau tak, harus la aku kebuluq nanti..

On the date of our anniversary nanti, we will celebrate together with my kids.. jadinya mmg takde la peluang utk mkn berdua nanti..

3 comments:

siti fatimah said...

wish u happy anniversary :)
semoga bahagia selama nyerrr aminnn....

Norul said...

happy 5th(btol ke?) annyversary..
cantik blog ko..baru buat refurbish ke? hehe..

Diana Sulaiman said...

siti fatimah - thanks 4 the wish.. amin..

norul - tq norul.. tu la mcm tak caya je dah 5 thn.. blog aku cantek ek? hehehe.. baru2 nak kenal donia blog ni..