Tuesday, November 4, 2008

Meeting..

Hah! After office hour, we had a monthly staff meeting.. Takde yg menarik meeting kali ni.. sungguh simple.. Agenda utama nak say 'good bye' kpd my ofismate yg akan berpindah ke branch lain coz his promoted to 2nd men.. aku menarik nafas lega kerana maybe doa ku termakbul la kot.. :) tak sanggup nak ngadap muka itu org.. selagi dia ade, aku mmg tension, stress n tertekan ya amats...

Start this Monday, dia dah takde.. aku senang nak buat keje.. fuhhh..!!!






1 comment:

ur hubby said...

Tahniah la ye... orang baru masuk mcmana la perangainya nanti...